‘Dit is er een die je niet wilt missen!’

Op maandag 27 maart aanstaande wordt voorafgaand aan de World Hosting Days voor de derde keer de “Netherlands goes WHD” borrel georganiseerd. Omdat in 2016 voor mij een eerste keer was dat ik met deze sector en haar mensen kennis kon maken tijdens Netherland goes WHD, ben ik natuurlijk die dag op tijd naar Rust afgereisd. Een borrel is eigenlijk wat ik verwachtte, maar een feest met zeer veel mensen die elkaar ook allemaal leken te kennen, is wat ik zag. Voor mij was gelijk duidelijk dat de Nederlandse Internetsector sterk op de relatie en op een informele wijze van samenzijn is gericht.

De WHD zelf, dat te boek staat als een internationaal evenement, is eerder een Nederlands + internationaal evenement te noemen. Ik had soms de indruk dat 50% van de WHD bezoekers vanuit de Nederlandse wereld van cloud en hosting kwam. Ik denk dat deze borrel daar een zeer groot aandeel in had. Namens DHPA zou ik dan ook zeggen: dit is er een die je niet wil missen!

-Ruud Alaerds – directeur Dutch Hosting Provider Association

Partners

Quanza Engineering
Juniper Networks

Start typing and press Enter to search